Azonnali árajánlatkérés:

+36 20 393 6383

Csatornatisztítás, duguláselhárítás

Csatornatisztításhoz a „Rems Cobra” korszerű és hatékony gépet alkalmazzuk, amennyiben a probléma nagysága ezt szükségessé teszi.
Kérem a kedves látogatókat, hogy a telefonos egyeztetés alkalmával a probléma részletes körülírásával segítsen bennünket, hogy pontosan meg tudjuk határozni a munkadíjat ami ezek után FIX, nem változik.

Eresz és esőcsatorna takarítás: 15.000 Ft -tól
Belvíz vagy nagy esőzés utáni vízszivattyúzás: 15.000 Ft-tól

Rólunk

Vállalkozásunkat azzal a céllal alapítottuk, hogy kitűnő alternatívát nyújtsunk azoknak, akik kisebb, de gyors megoldásra szoruló problémák miatt keresnek szakembert Budapesten és környékén. Több, mint 10 éves épületgépészeti és egyéb tapasztalattal rendelkező kollégáink vállalják az otthonában, irodájában vagy üzlethelyiségében felmerülő legapróbb releváns probléma megoldását is, megfizethető áron. Munkatársaink elkötelezettek abban, hogy precízen és a lehető leggyorsabban elvégezzék feladatukat. A kimagasló szakmai háttér mellet korszerű, modern szerszámok és gépek használatával tesszük munkánkat hatékonyabbá, ezáltal tovább növelve ügyfeleink elégedettségét. Számunkra fontos megbízóink bizalma és a hosszútávú, stabil kapcsolat
megteremtése.

Hívjon Most: +36 20 393 6383